Wie is Dick Onvlee?

Kort gezegd ben ik:

  • Enthousiast
  • Betrokken en in verbinding
  • Onafhankelijk (meervoudig partijdig)
  • Kritisch (naar mezelf en naar de klant)
  • Pragmatisch
  • Creatief en analytisch

Na een gedegen opleiding tot trainer en coach, ben ik al meer dan 35 jaar werkzaam als trainer en adviseur en heb ik al meer dan 60 organisaties ondersteund bij het vormgeven van medezeggenschap en participatie.

Wanneer ik oud-deelnemers tegenkom dan vertellen ze me vaak dat ze nog steeds toepassen wat ze toen van mij geleerd hebben. En dat ze door mij geïnspireerd zijn om zich verder te ontwikkelen. Mijn trainingen hebben hun kijk op communicatie, medezeggenschap en organisaties blijvend veranderd.

Meer informatie vindt u op mijn LinkedIn profiel.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Print Friendly, PDF & Email